• Specialist in glasparelstralen van aluminium

Aluminium glasparelstralen

Straalbedrijf Evers kan al uw aluminium materialen glasparelstralen. Vanuit onze kennis en ervaring verzorgen wij altijd de passende oppervlaktebehandeling bij elke metaalsoort, want het kan nogal een verschil maken hoe bepaalde metalen behandeld worden.

Glasparelstralen

De beste oppervlaktebehandeling voor aluminium is glasparelstralen, omdat het een non-ferrometaal is. Non-ferrometalen bevatten geen ijzer, of het gaat om legeringen waarin ijzer niet het hoofdbestandsdeel is. Deze metalen, waar aluminium er een van is, worden veel gebruikt in lichtgewichtsconstructies.

(Chemisch) ontlakken

Chemisch ontlakken wordt vooral toegepast op aluminium. Aluminium wordt zacht bij verwarming, daarom is het niet geschikt voor thermisch ontlakken. In het verleden kon u bij ons terecht voor chemisch ontlakken. Dit doen wij echter niet meer, vanwege gezondheidsrisico’s van ons personeel. Wij kiezen voor thermisch ontlakken, glasparel stalen of stralen.

Wilt u iets van aluminium laten glasparelstralen?

Neem dan contact op via 0318-571145 of vraag een vrijblijvende offerte aan. Heeft u een korte vraag dan kunt u hieronder ook een bericht achterlaten.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.