Stralen, techniek voor reiniging en voorbehandeling

Wilt u uw voertuigen, vaartuigen, onderdelen of objecten een nieuwe uitstraling geven? Wilt u verweerde materialen opnieuw laten spuiten? Straalbedrijf Evers is gespecialiseerd in zowel stralen als spuiten.

Stralen is een techniek om de materialen van vuil, roest en oude laklagen te ontdoen. We kunnen vrijwel alle materialen stralen, van metaal en aluminium tot hout en polyester. Als specialisten weten we met welke straalmiddel we moeten stralen. De kunst is om effectief te reinigen maar het materiaal niet te beschadigen. Bij sterkere ondergronden en grove roestvorming kiezen we voor het gritstralen.

Wilt u iets laten stralen?

Vraag een offerte aan. Meer weten over de mogelijkheden? Bel 0318-571145.

Wij stralen voertuigen, vaartuigen en onderdelen zodat deze objecten een goede voorbehandeling krijgen. Dit zorgt ervoor dat er een betere hechting is voor de na- en eindbehandeling. Zo kunnen voertuigen, vaartuigen en onderdelen gemakkelijk gespoten of gecoat worden. Een schone, licht opgeruwde ondergrond hecht beter.

Gritstralen is ook een goede techniek bij materialen die een voorzichtige behandeling verdienen maar wel grondig gereinigd moeten worden. We maken dan gebruik van een fijn grit. Daarnaast kunnen we stralen met korund. Het fijne korund resulteert in een even fijn straalpatroon.

Naast gritstralen zijn we ook het juiste adres voor glasparel stralen en zandstralen. We hebben de specialisten in huis die elk object zorgvuldig stralen.