Spuitwerk

Wilt u een onderdeel van uw machine laten spuiten? Of een meterslange trailer? Groot of klein, Straalbedrijf Evers spuit het voor u. Onze werkplaats is erop ingericht en onze spuiters hebben de nodige ervaring. Zo spuiten we onder meer constructiewerk, hekwerken, jachten, trailers, containers, mobiele kranen, hoogwerkers, vrachtwagens en oldtimers.

Natlakken

We kunnen uw product ook natlakken, van sterke lak voor het chassis tot de laklaag van een carrosserie. Bij natlakken wordt een vloeibare verf aangebracht op uw product. Natlak op waterbasis heeft water als drager van het product. Na het aanbrengen van de natlak moet het product de tijd krijgen om uit te harden. De uiteindelijke beschermlaag vormt zich door de vaste bestandsdelen die overblijven.

Spuiten van kleine onderdelen tot grote voertuigen

We beschikken over diverse spuithallen zodat we objecten, machines en voertuigen van alle maten kunnen spuiten of lakken. Een van onze hallen is uitgerust met een hangbaan voor grote en kleine onderdelen. Vanzelfsprekend maken we bij het poedercoaten en spuiten gebruik van de modernste apparatuur. Zowel voor het spuiten als voor het verversen van de lucht, waardoor het op een milieuvriendelijke manier gebeurt.

Verschillende manieren van spuiten

Bij Evers Straalbedrijf maken wij gebruik van verschillende manieren om objecten te spuiten. Zo beschikken we over een bekerspuit. Wanneer wij spuiten met een bekerspuit, hangt de lak in een beker onder het spuitpistool. De lak wordt verneveld om tot een mooi en egaal resultaat te komen. Ook maken wij gebruik van airless spuiten. Hiermee kunnen wij een strak resultaat leveren. Tot slot spuiten wij objecten met behulp van een elektrostatische spuitmethode, vooral bij hekwerken en gaas. Dit betekent dat het te spuiten object wordt geaard en de verf elektrostatisch wordt geladen.

Ook voor vloercoatings, velgen poedercoaten en de verkoop van verf is Evers u graag van dienst!

Wilt u iets laten spuiten of natlakken?

Bel direct naar de poedercoatmannen Jarom 06 36228944 of Evan 06 13351644.