Velgen poedercoaten

Zijn uw velgen hun glans verloren? Heeft u schade gehad? Is er corrossie zichtbaar? Laat uw velgen poedercoaten! Het geeft uw voertuig weer een strakke uitstraling.

Poedercoating in elke kleur

Het gebeurt wel eens, per ongeluk een stoeprand meepakken. Of soms ontstaat na verloop van tijd roestvorming op velgen. Met een nieuwe poedercoating ziet u er niets meer van! Het beschermt uw velgen tegen weersomstandigheden en corrossie. Wij poedercoaten velgen precies zoals u het wilt. Elke kleur is mogelijk, net als een afwerking met matte of glanzende blanke lak.

De prijs van velgen poedercoaten verschilt. Het hangt af van de soort velg, de gekozen kleur en andere factoren. We geven u graag een indicatie van de kosten. Laat u weten wat uw wensen zijn?

Van tractorvelg tot autovelgen poedercoaten

Bij Straalbedrijf Evers poedercoaten we autovelgen, tractorvelgen en allerlei andere soorten. Van staal tot aluminium. We staan open voor elke klus! Het poedercoaten van uw autovelgen geeft uw voertuig een nieuwe uitstraling. Bijvoorbeeld met een felle kleur of strak zwart. Met autovelgen poedercoaten kunt u alle kanten op.

U kunt ook kiezen voor spuitwerk. Het voordeel is dat u dan de originele kleur van de velg kunt kiezen. Bij poedercoating kunnen wij kleuren niet mengen. Het laten poedercoaten van uw velgen is wel de meest duurzame keuze. Uw velgen zijn weer zo goed als nieuw. Niet eventjes, maar voor een langere tijd!

Velgen stralen en poedercoaten

Het poedercoaten van velgen is onderdeel van een heel proces. Het stralen en poedercoaten van velgen gaat hand in hand. We starten met ontlakken. De naam zegt het al, we ontdoen de velg dan van alle laklagen. Het stralen reinigt de velg grondig. Het zorgt ook voor een goede hechting van de coating. We repareren vervolgens eventuele schade. Daarna poedercoaten we de velgen. U bepaalt zelf de kleur. We werken het geheel af met blanke lak. Mat of glanzend, die keus is aan u. Het resultaat? Uw velgen zijn weer als nieuw!

Meer weten over velgen poedercoaten?

Bel direct naar de poedercoatmannen Jarom 06 36228944 of Evan 06 13351644.

Velgen coaten