• De specialist als het gaat om het stralen van beton

Beton stralen

Met onze mobiele straalapparatuur kunnen we al uw beton ontdoen van oude coatings en stuclagen. Zo is het beton klaar voor eventuele verdere bewerking en ziet het er weer verzorgd uit. Het gritstralen van beton is echter afhankelijk van de betonsoort en de verontreiniging. Een aantal aspecten in het proces zijn belangrijk voor een goed resultaat, zoals de hoeveelheid druk en de straalhoek.

Straalbedrijf Evers is daarvoor de professional die u zoekt. Met onze kennis en ervaring kunnen wij uw beton op de beste manier gritstralen.

Mobiel stralen

Met onze mobiele straalinstallatie kunnen we uw beton op locatie stralen. Dit wordt vaak ingezet voor het verwijderen van hevig vuil of graffiti. Door onze ervaring weten we hoe we beton reinigen zonder het te beschadigen. Daarbij komt dat mobiel stralen milieuvriendelijk is doordat het geen chemische stoffen gebruikt.

Stralen wordt vaak ingezet om een vloer te reinigen van bijvoorbeeld lijmresten of een oude coating. Of om een vloer op te ruwen waardoor een nieuwe coating beter hecht. Af en toe wordt het stralen gebruikt als antisliplaag, dan impregneren of coaten we de vloer weer na het stralen.

Beton

Er bestaan veel verschillende soorten beton. Deze soorten variëren in sterkte, duurzaamheid en verwerkbaarheid. Alle beton bestaat uit een samenstelling van cement, water en verschillende soorten zand of grind.

Cement verhardt als er water aan toegevoegd wordt, het werkt zodoende als bindmiddel. De verschillende soorten zand en grind maken dat het geheel uithardt tot een bruikbaar materiaal. Beton is een veelgebruikt bouwmateriaal doordat het relatief goedkoop is en eenvoudig in gebruik.

Wilt u betonnen objecten laten stralen?

Neem dan contact op via 0318-571145 of vraag een vrijblijvende offerte aan. Heeft u een korte vraag dan kunt u hieronder ook een bericht achterlaten.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.