Verkoop van verf

Wij zijn niet alleen specialist in stralen en spuitwerk; sinds kort kunt u bij Evers Straal- en Spuitbedrijf ook terecht voor alle soorten verf die u nodig heeft. In samenwerking met Relius leveren wij diverse soorten verven: van grondverven tot aflakken. Wij adviseren u over de beste kleuren en de beste producten.

Verkoop van lak

Naast muurverf verkopen wij ook de beste kwaliteit lakken. Goede lak is essentieel wanneer uw object weer jarenlang mee moet gaan.

Aanbieding Relius

Bouwverf

Naast een goed advies kunnen wij u ook voorzien van de juiste verf. Of het nu gaat om latex, binnen- of buitenverf. Als dealer van Relius kunnen wij zowel schilders, aannemers en particulieren direct de gewenste kleur op maat  meegeven.

Relius

In Nederland en België is D+F coatings, RELIUS Benelux, importeur van RELIUS verf, al vele jaren een begrip als het gaat om verf, bouwverven, lakken, glasweefsel, sierpleisters en muurverven. Evers straal- en spuitbedrijf  heeft daarom voor RELIUS gekozen en kan u hierdoor verzekeren van kwaliteitsproducten. Verfraaien en beschermen. Daar draait het om.

Industriele verf en lak

Wanneer u een eigen spuiterij heeft, bent u bij Evers Straal- en Spuitbedrijf ook aan het juiste adres voor industrie lakverven. Wij bieden 1 en 2 componenten verf voorzien van hoogwaardige tankcoating mest die zuurbestendig is. Topkwaliteit verf tegen een scherpe prijs.

Wico-Zandleven Coatings

Wanneer staal wordt blootgesteld aan vochtige omstandigheden zowel binnen als buiten, gaat het corrosievorming (roest) vertonen. Dit resulteert in een afname in de sterkte van staal en geeft over het algemeen een onaanvaardbaar esthetisch aspect.

In de afgelopen decennia zijn veel technieken met succes toegepast om corrosievorming te voorkomen. Wico-Zandleven Coatings levert de gewenste performance eisen die voldoen aan de internationaal gestelde ISO-norm 12944. Dit zijn verfsystemen die voldoen bij verschillende klimatologische omstandigheden. In overleg met onze leverancier Wico-Zandleven Coatings zullen wij ten alle tijden zorgen dat uw object weer voorzien wordt van de hierboven vernoemde ISO norm. Met het juiste verfsysteem kunnen wij garanderen dat uw object weer vele jaren mee kan.