Mobiel stralen op locatie

Met mobiel stralen kunnen we uw gebouw of ander vast object op locatie komen stralen. Ideaal als u iets heeft dat u niet kunt demonteren of vervoeren. Denk aan houten vloeren, balken, plafonds, silo’s, stalen hekken of scheepsruimen. In zulke situaties is mobiel stralen echt ideaal. We komen gewoon naar u toe.

Veel schildersbedrijven werken met ons samen. Dankzij het mobiel stralen kunnen wij voor hen elke ondergrond ontdoen van vuil en oude laklagen, zodat deze geschikt is voor verdere behandeling. We kunnen mobiel stralen op elke locatie, een groot voordeel waarmee veel tijd valt te winnen. Mobiel stralen werkt het beste wanneer we vroegtijdig in de eerste bouwfase van het pand of de verbouwing aan het werk mogen.

Wilt u dat we iets mobiel stralen voor u?

Of informeren wat er mogelijk is? Neem dan contact met ons op.

Staal

Hierin stralen we nagenoeg alles, van een balkonhek tot een scheepsruim, van betonijzer tot brugdek. We kunnen ook zorgdragen voor het conserveren ervan.

Hout

Vloerdelen, houten balken enzovoorts kunnen wij ontdoen van oude verflagen zodat ze er weer perfect uitzien.

Polyester

Bakken, silo’s enzovoorts in onder andere de voedingsindustrie kunnen wij ontdoen van verflagen of stralen we het zacht, zodat er een goede ondergrond ontstaat voor de eindafwerking.

Beton

Tot onze klanten behoren diverse betonreparatiebedrijven, alsmede aannemers, schilders en stukadoors. Wij verwijderen oude coating-systemen en ondeugdelijke lagen, zodat er weer een gezonde ondergrond ontstaat voor de verdere behandelingen.

Gevel stralen

Met onze mobiele straalinstallatie kunnen we ook de gevel van uw pand stralen. Dit wordt vaak ingezet voor het verwijderen van hevig vuil. Door onze ervaring weten we hoe we uw gevel reinigen zodat het vuil verdwijnt zonder de gevel te beschadigen. Bijkomend voordeel is dat er met mobiel stralen geen chemische stoffen gebruikt worden, dus het is ook nog eens milieuvriendelijk.

Wilt u dat we iets mobiel stralen voor u?

Of informeren wat er mogelijk is? Neem dan contact met ons op.