Mobiel stralen van een gebouw

Deze klant mochten we helpen met het mobiel stralen van een gebouw. Het mobiel stralen van gebouwen en vaste objecten behoort tot onze specialiteiten. In dit geval ging onze specialist eerst van tevoren langs om het gebouw en de situatie van de omgeving te bekijken. Zo konden we goed inschatten welke maatregelen er nodig waren om dit project schoon, veilig en toch grondig uit te kunnen voeren.

Bij aankomst begonnen we met het goed ‘inpakken’ van de toren. Zeker bij mobiel stralen letten we er altijd goed op dat de omgeving zo min mogelijk last heeft van onze werkzaamheden. Daarom zorgden we ervoor dat de stellage en netten helemaal in orde waren voordat we begonnen met onze straal werkzaamheden.

Door dit gebouw te stralen hebben we het vuil op een nette manier kunnen verwijderen. Na afloop hebben we het afval op een milieuvriendelijke wijze afgevoerd.

Hebt u vragen over dit project? Of wilt u meer weten over mobiel stralen op locatie? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!