Brommers en bromfiets stralen en spuiten

Hebt u een brommer die u wilt restaureren? Bent u de gelukkige eigenaar van een oude bromfiets of een scooter? Wilt u uw brommer weer als nieuw maken? Welkom bij Straalbedrijf Evers in Ederveen (Gelderland). Wij kunnen alle onderdelen van uw bromfiets stralen en spuiten. Niet alleen de aluminium en de stalen delen, maar ook de kunststof delen, zoals de kuip en de cockpit. Als straalbedrijf en spuitbedrijf hebben we veel ervaring met het stralen en spuiten van voertuigen en voertuigonderdelen. Van vrachtwagens en oldtimers tot autovelgen en trailers.

Grondige behandeling

De meeste brommereigenaren zijn hobbyisten zoals u. Ze leveren de onderdelen die ze willen laten stralen bij ons aan. Onderdelen van de brommer die we vaak stralen zijn het frame, de spatborden, de voorvork en de achterbrug. Stalen delen worden gestraald, aluminium delen geglaspareld. Dat is een techniek, bedoeld voor de fijne afwerking van oppervlakten. Een techniek waarbij we stralen met kleine bolletjes glas. De gestraalde delen kunnen we, als echte specialisten, lassen en herstellen. Stalen onderdelen van uw bromfiets kunnen we na het stralen meteen schooperen. Dat is een behandeling, ook wel vlamverzinken genoemd, waarmee u roestvorming voorkomt.

Brommer weer als nieuw

De vakmensen van Straalbedrijf Evers spuiten vervolgens uw brommer met conventionele spuittechnieken. Eerst brengen zij een primer aan, dan de kleurlak in een aantal lagen, dan de blanke lak. Het resultaat? Een bromfiets, brommer of scooter die er weer als nieuw uitziet! Niet voor niets komen brommerliefhebbers en scooterrijders uit de wijde omgeving naar Ederveen om hun bromfiets te laten stralen en spuiten! Lees meer over Straalbedrijf Evers en neem contact op om uw brommer te laten stralen en spuiten!