Chassis van uiteenlopende voertuigen

Wilt u het chassis van een gebruikte auto opknappen? Wilt het chassis van een uw oldtimer laten restaureren? Wilt u het onderstel van een trailer, oplegger of aanhangwagen weer als nieuw maken? Welkom bij Straalbedrijf Evers in Ederveen (Gelderland). In onze moderne werkplaats beschikken we over alle voorzieningen om kleine en grote chassis te stralen en te spuiten. Als straalbedrijf en spuitbedrijf hebben we veel ervaring met het stralen en spuiten van voertuigen en voertuigonderdelen. Van vrachtwagens en oldtimers tot mobiele kranen en trailers.

Zorgvuldig stralen

Wij stralen chassis voor uiteenlopende opdrachtgevers. Zowel voor dealers die een occasion verkoopklaar willen maken als voor particulieren en zakelijke eigenaren van voertuigen. Door het stralen en spuiten worden roest, vuil en vet verwijderd en wordt het chassis duurzaam beschermd. Daarbij gaan we zorgvuldig te werk. Leidingen die aan het chassis bevestigd zijn, halen we los. Kwetsbare delen plakken we af. Zo kunnen we het chassis tot in detail stralen. Door het stralen wordt het chassis schoon en kaal, ontdaan van oude laklagen.

Maximale roestwering

Het gestraalde chassis behandelen we met epoxy primer, waarna we deze spuiten in een speciale chassis coating. Dit is een stootvaste lak, geschikt voor grotere laagdikten. We brengen de lak aan met airless, airmix en elektrostatische spuittechnieken. Daardoor worden zelfs de kleinste boutjes voorzien van een sterke laklaag en krijgt roest geen kans! Een chassis dat wij stralen en spuiten, heeft dan ook een maximale roestwering. En het oogt weer als nieuw. Lees meer over Straalbedrijf Evers en neem contact op om uw brommer te laten stralen en spuiten!