Stralen en spuiten van hoogwerkers

Wilt u een nieuwe of Stralen en spuiten van hoogwerkers Wilt u een nieuwe of gebruikte hoogwerker in de kleuren van uw bedrijf laten spuiten? Wilt u uw huidige hoogwerkers grondig reinigen en een frisse uitstraling geven? Welkom bij Straalbedrijf Evers in Ederveen (Gelderland). Als straalbedrijf en spuitbedrijf hebben we veel ervaring met het stralen en spuiten van uiteenlopende voertuigen, vaartuigen en objecten. Van vrachtwagens en brommers tot trailers en oldtimers.

Verf, vet en vuil verwijderen

Mechanisatiebedrijven, verhuurbedrijven, kraanbedrijven, montagebedrijven, constructiebedrijven en vele andere bedrijven die een hoogwerker gebruiken, weten Straalbedrijf Evers te vinden. Bij het werken op hoogte kan de hoogwerker beschadigd worden of onder de verf komen te zitten. Herkent u dat? En is uw hoogwerker nog niet aan vervanging toe? Of hebt u een gebruikte hoogwerker gekocht die u wilt laten overspuiten? Wij stralen de hoogwerker zorgvuldig. Niet alleen verfresten, vet en ander vuil verwijderen we daarmee. Ook de oude laklagen stralen we weg.

Een of meerdere kleuren spuiten

Stalen delen kunnen we schooperen. Dat is een behandeling, ook wel vlamverzinken genoemd, om roestvorming te voorkomen. De optimale bescherming na het stralen van uw hoogwerker. We brengen een epoxy primer aan en vervolgens een laklaag. Het is maar wat u wilt: één kleur of meerdere (huisstijl)kleuren, met of zonder belettering. Lees meer over Straalbedrijf Evers en neem contact op om uw hoogwerker te laten stralen en spuiten!