Meubels stralen en spuiten

Bent u toe aan een interieur in een andere stijl? Wilt u uw huidige meubels een nieuwe uitstraling geven? Wilt u een kast of een tafel kopen en die in de juiste kleur spuiten? Welkom bij Straalbedrijf Evers in Ederveen (Gelderland). Wij stralen elk meubel en elk object van hout. Eerst stralen, dan spuiten. Stralen is een uitermate effectieve manier om oude laklagen van het hout te verwerken. Door te stralen ontstaat een kaal meubel, dat in een kleur naar wens gespoten of geschilderd kan worden. Daar kunt u niet tegenop schuren…

Eiken, teak, grenen en ander hout

In principe kunnen we meubels van alle soorten hout stralen. De hardere, massieve houtsoorten, zoals eiken en teak, stralen we het meest. Maar ook grenen kunnen we volledig kaal maken. Putjes en krasjes schuren we weg. Vervolgens spuiten we uw meubels in een kleur naar wens. Dat kan ook een houtkleur zijn. Kersenkleur bijvoorbeeld. Houdt u van een doorleefde, landelijke uitstraling? Na het stralen spuiten we de meubels en schuren deze vervolgens licht door. Een matte blanke lak beschermt de gelakte meubels. We kunnen overigens het kale hout ook beplakken met fineer dat we vervolgens in kleur spuiten. Zo krijgt u de authentieke uitstraling van het hout dat past bij uw interieur.

Interieurs en meubels in huisstijlkleur

Niet alleen particulieren maken gebruik van de mogelijkheid om houten tafels, kasten, stoelen, dressoirs, boekenkasten en andere meubels te laten stralen. Bij Straalbedrijf Evers hebben we ook de nodige meubels voor zakelijke opdrachtgevers onder handen genomen. Vooral bedrijven die bijvoorbeeld een tafel, kast of balie in de huisstijlkleur willen laten spuiten. We stralen de nieuwe of gebruikte meubels kaal en brengen elke kleur naar wens aan. Lees meer over Straalbedrijf Evers en neem contact op om uw hout te laten stralen en spuiten!