Stralen en spuiten van kippers en Kiepkarren

Wilt u uw kiepkarren over laten spuiten? Hebt u een nieuwe of gebruikte kipper gekocht en wilt u die in uw bedrijfskleuren laten spuiten? Zijn uw kiep karren toe aan een opknapbeurt? Welkom bij Straalbedrijf Evers in Ederveen (Gelderland). Als straalbedrijf en spuitbedrijf hebben we veel ervaring met het stralen en spuiten van uiteenlopende voertuigen, vaartuigen en objecten. Van vrachtwagens en brommers tot trailers en kranen.

Nieuwe en gebruikte kiepkarren

Straalbedrijf Evers is een specialist in het stralen en spuiten van kippers. Dat doen we niet alleen voor toonaangevende fabrikanten. Ook agrariërs, transportbedrijven, grondverzetbedrijven, wegenbouwbedrijven en landbouwmechanisatiebedrijven weten ons te vinden. Want al is een kiepkar bedoeld voor zwaar werk, een representatieve uitstraling is belangrijk. Daarnaast is een goede laklaag belangrijk om het staal tegen roest te beschermen.

Kiep kar in kleur naar keuze

Daarom stralen we de kippers grondig om vuil, vet en roest te verwijderen. We zetten het blanke staal in de epoxy primer, waarna we de lak kunnen aanbrengen. Vanzelfsprekend kunnen we de kiepkar spuiten in een of meerdere (RAL) kleuren naar keuze en deze al dan niet voorzien van belettering. Lees meer over Straalbedrijf Evers en neem contact op om uw kiepkar te laten stralen en spuiten!