Stralen en spuiten van kranen

Hebt u een nieuwe kraan gekocht en wilt u die in de kleuren van uw bedrijf laten spuiten? Wilt u uw kranenpark een frisse uitstraling geven? Wilt u een gebruikte kraan een nieuwe kleur geven? Welkom bij Straalbedrijf Evers in Ederveen (Gelderland). Als straalbedrijf en spuitbedrijf hebben we veel ervaring met het stralen en spuiten van voertuigen en voertuigonderdelen. Van vrachtwagens en brommers tot trailers en oldtimers. Voor veel kraanverhuurbedrijven stralen en spuiten we het complete wagenpark.

Mobiele kranen en portaalkranen

Bij Straalbedrijf Evers hebben we ruime ervaring met het stralen en spuiten van mobiele kranen en mobiele torenkranen. Daarnaast stralen en spuiten we hefarmkranen en kranen met een vaste opstelling, zoals portaalkranen. We demonteren de kranen en plakken kwetsbare delen af. Vervolgens stralen we de kraan en schooperen we het staal. Dat is een behandeling, ook wel vlamverzinken genoemd, om roestvorming te voorkomen. De optimale bescherming na het stralen van uw kraan.

Kraan in uw bedrijfskleuren

We kunnen de kraan in elke kleur naar wens spuiten. Meest gebruikelijk is dat we de kranen na het stralen in de bedrijfskleuren spuiten. U beschikt daarmee over een representatieve kraan waarmee u laat zien waar u voor staat: kwaliteit. Omdat daarnaast bescherming tegen roest belangrijk is, gaan we zorgvuldig te werk. Niet alleen bij het stralen, ook bij het aanbrengen van de primer en de aflak. We beschikken over een grote werkplaats met hijsmaterieel, zodat we de kraan van alle zijde goed kunnen bereiken. Van giek en cabine tot velgen en boutjes. Lees meer over Straalbedrijf Evers en neem contact op om uw kraan te laten stralen en spuiten!