Stralen en spuiten van pontons

Wilt u pontons of andere drijvende objecten of vaartuigen laten stralen en spuiten? Wilt u een ponton weer als nieuw maken en beschermen tegen roest? Welkom bij Straalbedrijf Evers in Ederveen (Gelderland). Als straalbedrijf en spuitbedrijf hebben we veel ervaring met het stralen en spuiten van uiteenlopende voertuigen, vaartuigen en objecten. Van vrachtwagens en brommers tot trailers en oldtimers.

Dikke laklaag voor pontons

Het stralen en spuiten van pontons is een vak apart. Zorgvuldigheid is geboden. Dat begint bij het stralen. Of het nu gaat om brugpontons, pontons voor offshore toepassingen, zandzuigers of andere pontons: een goede hechting van de lak is de basis van de conservering. Daarom stralen we nauwkeurig. Het gestraalde staal voorzien we van een ijzerglimmer. Daarop komt een dikke laag beschermende lak. In totaal brengen we zo’n 400 micron lak aan!

Optimale bescherming

De pontons die we stralen en spuiten variëren in grootte en toepassing. Ze hebben één ding met elkaar gemeen: ze moeten beschermd worden tegen aantasting door roest. Dankzij de ruimte en het hijsmaterieel in onze werkplaats kunnen we de pontons optimaal stralen en spuiten. Lees meer over Straalbedrijf Evers en neem contact op om uw kraan te laten stralen en spuiten!