Stralen en spuiten van trailers

Wilt u nieuwe trailers voorzien van een beschermende laklaag? Wilt u uw trailers opknappen en een representatieve uitstraling geven? Wilt u gebruikte trailers verkoopklaar maken óf in uw huisstijlkleuren laten spuiten? Welkom bij Straalbedrijf Evers in Ederveen (Gelderland). Als straalbedrijf en spuitbedrijf hebben we veel ervaring met het stralen en spuiten van voertuigen en voertuigonderdelen. Van vrachtwagens en brommers tot mobiele kranen en oldtimers. Voor veel transportbedrijven stralen en spuiten we het complete wagenpark, inclusief de trailers. Ook stralen en spuiten we trailers voor onder andere truck- en trailerservicebedrijven, wegenbouwbedrijven en andere bedrijven met een eigen wagenpark.

Van oplegger tot semidieplader

Opleggers, diepladers, semidiepladers, huiftrailers, koeltrailers, aanhangwagens: wij stralen en spuiten ze grondig. Van chassis tot opbouw. Van de boutjes in het onderstel tot complete zijkant. We stralen alle onderdelen en schooperen de trailer. Dat is een behandeling, ook wel vlamverzinken genoemd, om roestvorming te voorkomen. De optimale bescherming na het stralen van uw trailer. Vervolgens spuiten we de trailer in de epoxy primer en daarna in de lak. Voor het onderstel gebruiken we speciale chassislak. De opbouw spuiten we na het stralen in een kleur naar wens. Omdat we verschillende spuittechnieken gebruiken, zowel airless/airmix als elektrostatisch, is de dekking optimaal. Elk boutje en moertje wordt beschermd tegen roestvorming.

Grondig spuiten dankzij kranen

Bij Straalbedrijf Evers hebben we al heel wat trailers gestraald en gespoten. In onze royale werkplaats hebben we daar alle ruimte voor. Zo beschikken we over kranen waarmee we de complete trailer omhoog kunnen hijsen, zodat we ook vanaf de onderzijde kunnen spuiten. Daarmee combineert u de voordelen van optimale bescherming en verlenging van de levensduur met een nieuwe, frisse uitstraling. Lees meer over Straalbedrijf Evers en neem contact op om uw trailer te laten stralen en spuiten!