Trailers en vrachtwagens stralen

Wilt u trailers en vrachtwagens voorzien van een nieuwe beschermende laklaag? Of ze in de kleuren van uw bedrijf laten spuiten? Wij hebben veel ervaring met het stralen en spuiten van voertuigen en onderdelen. Voor veel transportbedrijven stralen en spuiten we het complete wagenpark, inclusief alle trailers. Ook stralen en spuiten we trailers voor onder andere truck- en trailerservice bedrijven, wegenbouwbedrijven en andere bedrijven met een eigen wagenpark.

Wilt u een trailer laten stralen of spuiten?

Of heeft u vragen over de mogelijkheden?
Neem dan contact met ons op.

Van oplegger tot semidieplader

Na het stralen schooperen we uw complete trailer of vrachtwagen. Schooperen is een behandeling, ook wel vlamverzinken genoemd, om roestvorming te voorkomen. Vervolgens spuiten we de trailer in de epoxy primer en daarna in de lak. Voor het onderstel gebruiken we speciale chassislak. De opbouw spuiten we na het stralen in een kleur naar wens. Omdat we verschillende spuittechnieken gebruiken, zowel airless/airmix als elektrostatisch, is de dekking optimaal. Zo wordt elk boutje en moertje beschermd tegen roestvorming.

Grondig spuiten dankzij kranen

In onze ruime werkplaats hebben we al heel wat trailers en vrachtwagens gestraald en gespoten. We beschikken over kranen waarmee we de complete trailer omhoog kunnen hijsen, zodat we deze ook vanaf de onderkant kunnen behandelen. Bij Straalbedrijf Evers behandelen we uw vrachtwagens en trailers onder één dak. Combineer de voordelen van optimale bescherming en duurzaamheid met een nieuwe, frisse uitstraling.

Wilt u meer weten?

Straalbedrijf Evers is uw specialist als het gaat om het behandelen van trailers en vrachtwagens.
Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.